Reviiri ja b-bark

Suoanttilan Metsästysseura ry. käyttää metsästysvuokrasopimustensa hallintaan Reviiri-palvelua. Tämä mahdollistaa yksittäisille jäsenille suoran pääsyn ajantasaisiin sopimustietoihin. Karttoja voi tarkastella tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lataamalla b-bark mobiilisovelluksen puhelimeesi, näet metsästysalueen rajat ja voit tarkastella metsästysrajoituksia myös ollessasi metsällä. Karttojen katseluun tarvitaan sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksena. Tulemme lisäämään kaikki Suomen Metsästäjäliiton rekisterissä olevat jäsenemme, joilla on rekisterissä sähköpostiosoite, automaattisesti reviiri-palveluun. Tästä tulee viesti sähköpostiosoitteeseenne. Viesti sisältää salasanan. Mikäli ette kuulu Suomen Metsästäjäliittoon, tai ette muusta syystä saa käyttäjätunnusta sähköpostiinne, voitte pyytää tietojenne lisäämistä sihteeriltä.

Karttojen näkyminen b-bark sovelluksessa edellyttää, että olette rekisteröityneet Reviirin käyttäjäksi. Tämän jälkeen voitte lisätä b-bark sovellukseenne seuran Reviiri-kartat. b-bark sovelluksen käyttö on ilmaista.


Lyhyt asennusohje

1. Asenna b-bark puhelimeesi.

2. Lisää Reviiri-kartat b-bark sovellukseen.

Lisätietoa ja puhelinkohtaiset ohjeet karttojen lisäämisestä saatte Reviirin sivuilta, käyttöohjeet / Reviirin Käyttö Mobiilikarttasovelluksissa. b-bark mobiilisovelluksen käyttöohjeet löytyvät b-bark valmistajan sivuilta, tuotteet/ohjeita osiosta.

Maanomistaja

Meille on tärkeää, että yhteys maanomistajiin säilyy, ja siksi toivomme teidän ilmoittavan sihteerillemme mahdolliset muutokset yhteystiedoissanne tai vuokrattujen alueiden omistussuhteissa.